söndag 4 oktober 2009

Ditte till farbror doktorn

När vi vaknade fredag morgon mådde ingen av oss särskilt bra, men Ditte mådde värst.

Hon satt och funderade ett tag och bestämde sig sedan för att vi skulle gå till skolan och vara med på första lektionen så länge det gick, men skippa hennes andra (hon kände verkligen inte att hon skulle palla med den) och gå till läkaren istället.

Ditte har under ett par veckors tid nu gått omkring och varit, mer eller mindre, konstant yr och lite illamående.

Vi satt på kostymhistorian ett tag, Ditte pratade med läraren och vi blev ursäktade och fick gå efter genomgången av vårt nästa tema. Jag fick också gå eftersom Ditte ville ha med mig till doktorn.

Vi gick ner till Barbara (vår rektor) och frågade om hon visste hur man kom till läkaren (det finns en engelsk läkare som vi får gå till). Vi fick ett litet informationsblad med en karta på, och vi fick även veta att dropp in tiden började vid tre. Så vi hadde lite tid att fördriva innan vi kunde gå dit.

Så, vi strosade omkring, tog en annan väg hem och bara kollade runt lite på bakgatorn medans vi gick.


Mitt i alltihop dök Reinfeldt upp. 'Made in Toscana... Där ser man...' Det hadde vi roligt åt.


Snubblade över ett otroligt vackert hus.






Försökte sträcka mig över och se vad det stod. Gick sådär halvbra.




Seriöst, hur fint är inte det här. Ingången till butiken är där någonstans mellan läskbackarna.




Uteserveringen på ett hotel. Vad gör de om det regnar väldigt mycket?




Sen gick vi hem och tog det lugnt, lade oss på sängen och vilade ett tag. Tog en yogurth innan det var dags att gå till läkaren. Vi gick omkring och letade ett tag tills vi hittade fram.

Vi fick vänta ett tag innan vi blev insläppta. Han gjorde några tester på Ditte och gissade att hon antagligen hadde en infektion i innerörat, som då påverkar balansorganen. Hon fick ett recept på en medicin hon skulle ta nu under helgen och blir det inte bättre så ska hon få gå och ta blodprov.

Sen fick vi gå hem igen. Vi lagade oss en ordentlig middag (kött, pasta, sallad, broccoli i ugn), det var helt otroligt gott.

Sen blev dagen och kvällen chill och bekymersfri.
Nice!

Bye bye

Inga kommentarer: