onsdag 14 oktober 2009

Meningslöst. As far as school goes.

Ja, idag var verkligen den underligaste av dagar.



Det hela börjar med att vår Italienskalektion avbryts efter inte ens halva. Alessandra hadde något annat hon skulle göra, så hon var tvungen att gå. Men sen kunde vi inte gå hem heller, inte ens Ditte som skulle varit ledig denna eftermiddag.



Nej nej, det hadde bokats in att en känd designer skulle komma till skolan och hålla föredrag och det var obligatoriskt att komma dit. Så eftermiddagslektionerna var inställda och föreläsnignen började 15.30.



Jag, Ditte och Monique (en annan tjej från skolan) gick iväg och satte oss att äta lunch och bara fördrev tiden så gott vi kunde tills vi var tvugna att återvända.



Vi gick in och satte oss, i en fullständigt överbellamrad hörsal och så fort det började, insåg vi hur menninslöst detta skulle vara. Han snackade bara italienska, inget annat.

När vi suttit där en timme, så smet vi. När vi lämnat skolan bakom oss gick vi igenom vad vi förstått av vad som sagts. Det var nånting om en bil, han pratade mycket om svart och vitt och män och kvinnor, namngav några städer och någonting om hela världen. Det var summa sumarum av det hela.

Även idag var Ditte ganska låg och hon hadde även inte sovit så bra, så efter att vi gjort läxan och pluggat för vårt nästa italienskaprov (imorgon), så blev det blev lite mer pyssla om, te och Projekt Runway.

Och nu är det dags att sova.

Inga kommentarer: