söndag 25 januari 2009

Snurrdag/Söndag

Vaknade vid halv tio i morse och var helt säker på att jag försovit mig. I mitt huvud var det Måndag idag. Så jag skyndar mig upp ur sängen, gör mig klar på rekordtid och skyndar sedan mot huvudbyggnaden. Bara för att finna dörren låst. Först då klickar det till på övervåningen "Va fan, det är ju bara Söndag idag." Så jag lunkar hem igen.

Lee hade satt upp en lapp på dörren där hon ber mig att väcka henne vid halv tolv, så jag tycker inte det är någon anledning att gå och lägga mig igen. Jag satte mig därför och tecknade på min serie istället. Den blir faktiskt riktigt bra (har dock bara gjort två sidor än).

Sen blev det dags för kvinnan nedanför att kliva upp, så jag gick ner, puttade lite på henne tills hon svarade på tilltal och gick sedan och kokade kaffe. Vi spenderade morgonen (halv tolv till två) i hennes rum och tittade på film och drack kaffe. Sen var det tid för oss att dra iväg.

Vi hade stämt träff med Kalle och en kompis till honom att vi skulle gå och bowla i Kalmar vid halv tre idag. Först plockade vi upp dem, sen for till köpcentret Giraffen, där bowlinghallen är belägen. Vi hann nästan spela två omgångar innan tiden tog slut. Jag vann ^_^.

Efter det skjutsade vi hem Kalle och Maza, sen for jag och Lee på restaurang Italiano (tror jag det hette) och käkade. Sen for vi hem. Söndag är lika med städdag. Så det var bara att dra på skrubbarhandskarna och börja jobba så fort vi kom hem. Var inte så himla jobbigt egentligen, vi har hållit det väldigt fint under veckan som gått. Fick gå några varv för att klara av soporna (mycket lådor att kånka på), men annars så var det lugnt.

Kvällen avslutades med filmtittande i Lees rum. Hon bad mig sova hos henne ikväll. Nu har jag tagit en dusch, och det är dags att krypa till kojs. Skola imorgon (på riktigt den här gången).

Inga kommentarer: