onsdag 5 november 2008

No rest for the wicked

Dagen börjar i 21:an med en föreläsning om olika kvinnliga konstnärer och även en titt på Obamas tacktal. Första svarta presidenten, det är faktiskt rätt tungt.

Sen är det fika och efter det så samlades vi i elevcafét för att börja hänga vår andra utställning för i år. Vi kommer att fylla på med grafik eftersom under veckan. Vi höll på fram till lunch.



Efter lunchen samlades vi åter i cafét för att gå igenom och diskutera Danmark-resan. Det var meningen att vi skulle få in lite verkstadstid innan eftermiddagsfikat.

Men så blev det inte. Vi hade så mysigt där vi satt och pratade så både Kristina och klassen helt glömde tiden. Vi satt och pratade från 12:45 till 14:30. Sen var det dags för fika och skoldagen var officiellt över.

Klockan 15:00 började modellmålningen som då höll på fram till 19:00 (middagspaus 17:00-17:30).

Därifrån var det bara att ge sig iväg direkt till Strömstedts-salen. Dokumentärfilmarna skulle visa upp sina filmer för skolan. Så nu har man suttit och sett sex dokumentärfilmer i rad. Höll på fram till 21:15. Lite slut i huvudet.

Har varit på språng hela dagen. Satte min fot hemma för första gången efter det att dokumentärfilmerna var över. Nu är jag hungrig.

Inga kommentarer: