måndag 7 september 2009

Sunday chillout

Vi vaknade runt 11.00 på söndag morgon, klev upp och tog det ganska lugnt. Lite kaffe, en del vatten och runt 12.30 någon gång så dukade vi fram maten vi fått med oss hem från skolan.

Vi åt inte upp allt utan sparade hälften till senare. Sen slappade vi köket ett tag, njöt av solen som kom in genom fönstret och bara satt och surrade över en kopp kaffe. Precis som det ska vara på en söndag. ^-^

Vi drog oss in till vårat sovrum och hängde där ett tag. Jag låg på min säng och ritade och Ditte satt på sin och fixade med sin portfolio och hängde sedan framför datorn. Runt 16.00 började vi att fixa med köket. Visst var lägenheten mysig och så, men vi var inte helt nöjda med köket, där det såg ut som om någon försökt att klämma in tre rum i ett.

Så vi hög i och stuvade om bland möblerna.

Köksdelen lät vi vara som den var, inte mycket vi kunde göra där ändå.


Före.



Efter..


Före...


Efter...

Vissa fanns det verkligen INGEN plats för, men det löste vi ganska lätt. ^-^
När vi var färdiga blev vi bara SÅ förälskade i vårat "nya" kök. Vi käkade upp resten av maten och tog en kopp kaffe.
Sen kom vi på att vi nog behövde gå och införskaffa frukost/middag (skulle vara på skolan från 09.30-13.00) till följande dag. Så vi gick en iväg en snabb sväng och köpte oss varsin yogurt, persika och en förpackning juice.
Hemma igen slog vi oss ner i köket och spelade kort resten av kvällen. Framåt sju var vi båda rätt trötta och fnittriga och vi bestämde oss för att försöka bygga korthus. Fan va kul vi hadde!
Det gick bättre för Ditte än för mig. ^-^ Jag skrattade sönder mitt hela tiden.

TRIUMF!!

Sen kom en vindpust. Aja, lätt kommet och allt det där....
Sen gick vi och la oss. Skulle som sagt vara på skolan 09.30 nästa dag. Vi var båda jätte trötta och trodde att det här skulle inte bli några problem att somna. Vi hadde fel! Runt tre somnade Ditte och jag låg vaken till strax efter fem. Så mycket för att vara utvilad första dagen.
Fan, tänkte vi bägge där vi satt nästa morgon och försökte få i oss frukost innan vi skulle iväg. Hur fan ska det här gå.

Inga kommentarer: